Nou! Am lansat primul magazin online din Romania dedicat materialelor pentru beton amprentat!

Nou! Am lansat primul magazin online din Romania dedicat materialelor pentru beton amprentat!

Societatea Comerciala BET ON IMOBILIARE SRL lanseaza site-ul https://materialebetonamprentat.com/, fiind prima platforma din Romania dedicata materialelor pentru beton amprentat.

Aceasta platforma este utila oricarei persoane care este in cautarea celor mai bune materiale si solutii cu privire la pavarea diverselor suprafete.

Avantajul acestui site este ca va ajuta sa economisiti timp datorita faptului ca veti gasi cu usurinta produsele pe care doriti sa le folositi. In acelasi timp, magazinul va pune la dispozitie o gama larga de prosude cu posibilitatea livrarii in toata tara, de aceea veti putea fi siguri ca produsele de care sunteti interesati vor ajunge rapid la voi.

Va oferim un serviciu de informare online 24/7, lucru ce va insemna ca un specialist va fi pregatit mereu sa va raspunda la orice intrebare.

Exista o multime de produse pe care le veti putea alege cu usurinta, acestea fiind foarte utile pentru proiectele dvs. Veti avea acces la o multime de categorii de produse, de la lacuri si pana la colorante sau intaritoare. Veti putea achizitiona diverse tipuri de beton cum ar fi betonul amprentat, cel overlay sau cel superfinisat. Daca sunteti in cautarea unei formule complete pentru beton amprentat de cea mai buna calitate si nu numai, noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta cu cea mai optima varianta.

Obiectivul nostru este promovarea celor mai bune materiale si metode de realizare a pavajelor ornamentale, ea oferind niste metode realizate la costuri minime. Rezultatul unui astfel de serviciu este un pavaj modern, rezistent, acesta avand un design deosebit.

Pe noua platforma a site-ului s-a incercat integrarea celor mai bune practici si principii de web-design, astfel incat clientul sa gaseasca intr-un timp scurt produsul pe care il cauta. Site-ul se bucura de o experienta de navigare placuta pentru vizitatori, chair daca acestia sunt sau nu familiarizati cu cautarea unor produse pe un astfel de site. Platforma va reusi sa aduca un plus de valoare persoaneloir interesate in gasirea unor materiale de cea mia buna calitate, ea devenind un instrument foarte util pentru aceste persoane.

Materiale Beton Amprentat s-a decis sa-si porneasca aceasta noua aventura in on-line dupa succesul inregistrat in off-line. Firma noastra ofera clientilor existenti, dar si potentialilor clienti posibilitatea de a comanda produsele de care acestia au nevoie, intr-un mod cat mai accesibil, usor de inteles, dar si rapid. Clientii vor putea intra in contact cu consultantii, ei fiind in permanenta pregatiti sa ii sfatuiasca in ceea ce priveste produsele pe care le vor achizitiona de pe magazinul nostru.

Va oferim si posibilitatea de a solicita sau a deveni aplicator. In acelasi timp, persoanele interesate vor putea deveni distribuitori autorizati. O alta facilitate pe care noul site-ul o pune la dispozitia tuturor este ca acesta va oferi un calculator foarte eficient. Folosind acest instrument, clientii vor putea sa-si calculeze cu usurinta cantitatile de materiale de care au nevoie.

Oferim clientilor nostrii si un discount convenabil in momentul in care se va face abonarea la NEWSLETTER, iar acestia vor putea folosi acest discount pentru a achizitiona produsele la un pret cat mai mic.

In cazul in care aveti neclaritati, puteti sa ne contactati direct de pe site-ul nostru sau telefonic la numarul afisat, iar un reprezentat va va prelua in cel mai scurt timp. Veti putea obtine rapid informatiile dorite despre produsele sau serviciile de care sunteti interesati, astfel incat sa va bucurati de calitatea dorita. Clientii nu ar trebui sa ezite sa contacteze acest magazin pentru a afla cele mai importante detalii despre produsele care ii intereseaza. Magazinul fizic va avea un program de lucru de luni pana vineri intre orele 9 si 18, dar site-ul va fi in permanenta accesibil, astfel incat clientii sa poata cauta produsele de care vor avea nevoie. Aceste produse vor fi in permanenta accesibile pe site.

Profesionalismul companiei, dar si calitatea produselor pe care le ofera, fac sa cea mai buna alegere pentru dvs.!

Share this post