Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

  • ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului https://materialebetonamprentat.com presupune acceptarea in totalitate si implicita a termenilor si a conditiilor expuse mai jos. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului, aceste modificari fiind facute de catre administrator, el fiind denumit in continuare „Administrator”, fara a notifica in prealabil persoanele care utilizeaza site-ul, aceste persoane avand denumirea de „Utilizatori”.

Utilizatorii vor trebui sa inceteze sa acceseze acest serviciu, in cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse de catre acest site.

Utilizarea site-ului implica acordul implicit asupra acestor termeni si conditii, de aceea utilizatorul trebuie sa isi dea acordul cu privire la acceptarea tuturor acestor lucruri.

  • DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA, MARCA SI AUTOR

Dreptul de autor este detinut de catre Materiale Beton Amprentat sau de afiliatii, precum si de partenerii sai. Este interzisa reproducerea partiala sau integrala a oricarui lucru de pe site, fara permisiunea explicita a Administratorului. Continutul acestui site, precum si textele, grafica, software-ul, fotografiile, precum si logo-urile sau orice fel de material prezent pe acest site sunt protejate prin legea drepturilor de autor, ele fiind proprietatea Materiale Beton Amprentat, dar si a partenerilor sau afiliatilor sai. Este interzisa crearea de legaturi intre acest site si alte site-uri sau invers, fara a se realiza in prealabil un acord scris cu privire la acest lucru. In cazul in care acest lucru se intampla totusi, fara acordul scris oferit de catre Materiale Beton Amprentat, atunci site-ul nostru nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul nostru ar putea fi legat.

Multiplicarea, reproducrerea, copierea, exploatarea sau revinderea informatiilor, precum si a documentelor puse la dispozitie de catre Materiale Beton Amprentat prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia internationala sau pe cea romaneasca in materie de drepturi de autor sau de propietate intelectuala, implica o raspundere penala sau civila pentru aceste actiuni.

Materiale Beton Amprentat nu ofera Utilizatorilor site-ului posibilitatea de a copia, multiplica sau de a reproduce ori exploata documentele, precum si informatiile de pe acest sitee cu scopul de a obtine anumite avantaje comerciale prin intermediul contractelor, licitatiilor, acordurilor, precum si a altor intelegeri de natura comerciala, fara a consulta in prealabil Administratorul.

  • CONDITII DE UTILIZARE

Nu vor fi permise:

  • Multiplicarea, copierea, arhivarea, partajrarea sau distribuirea, prin orice mijloace, atat magnetice, cat si electronice sau computerizate a informatiilor si materialelor care se gasesc pe acest site;
  • Incercarea de a interveni in continutul site-ului, prin orice mijloace si anume stergerea, modificarea materialelor si a informatiilor publicate sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • Incercarea de a testa, sonda sau a scana vulnerabilitatea serverelor de hosting prin atacarea acestora folosind flooding sau DOS
  • Folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul site-ului sau in reteaua Materiale Beton Amprentat pentru a trimite e-mailuri comerciale sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate
  • NEANGAJAREA RASPUNDERII

Materiale Beton Amprentat se ocupa de acest site pentru a oferi publicului posibilitatea de a primi informatii cu privire la activitatile sale. Administratorul are in vedere ca toate aceste informatii sa fie foarte corecte, dar si oferite la timp. In cazul in care se vor semnala anumite erori, Administratorul va incerca in cel mai scurt timp sa rezolve aceste erori. Materiale Beton Amprentat nu isi asuma totusi nici un fel de raspundere cu privire la informatia regasita pe acest site.

Informatia oferita este de natura generala, in mod exclusiv si nu este una in mod obligatoriu completa, actualizata, corecta sau atotcuprinzatoare. Informatia nu este nici angajata. Un document care este disponibil pe site nu va reproduce intr-unm mod obligatoriu textul sau documentul angajant. Doar documentele care au fost tiparite pe hartie sunt considerate a fi documente autentice si angajante.

  • CONTACT

Administratorul site-ului poate fi contactat la urmatoarea adresa:

office@materialebetonamprentat.com